+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Professionel fotograf, bryllup er et af mine specialer, tilbyder komplette bryllupspakker til absolut konkurrencedygtige priser. Med den rette fotograf og bryllup i dejlige omgivelser er I sikret det bedste minde fra den store dag.

Fotograf bryllup

Bryllup fotograf

Ved et bryllup er fotograf til portrætter, stemningsbilleder osv. blevet et mere og mere almindeligt syn. Fotostrimlen er navnet på min virksomhed. Jeg er freelance fotograf og benytter kun digitalt udstyr af højeste kvalitet. Så ønsker I flotte billeder fra jeres bryllup af fotograf, der diskret foreviger de store øjeblikke, er vi et godt valg.

Et bryllup – fotograf med stor erfaring og professionelt udstyr – så har I ingredienserne til et flot minde om en stor dag. Jeg er erfaren freelance fotograf, og mit firma, Fotostrimlen, kommer gerne både i kirken og til den efterfølgende reception og bryllupsmiddag. Så ønsker I til jeres bryllup en fotograf, der kan konkurrere på både pris og kvalitet, er Fotostrimlen den rette.

Bryllup fotograf

Søger I en professionel fotograf: bryllup, konfirmation, portræt – så kig på vores hjemmesiden og hent inspiration og priser.

• stemningsbilleder ved og inde i kirken

• lyn-parbilleder ved kirken

• portrætfotografering i kirken og/eller naturen

• alle billeder fra dagen leveret i flot kvalitet

• fremkaldelse på prof. fotolab 

• receptionen, hvor kagen skæres for

• velkomstdrink 

• bryllupsmiddag frem til hovedretten

• jeres gæster fotograferet parvis, fx. ved indgangen til feststedet eller omkring bordene

• familiegruppebilleder, hvis I ønsker det

“De sjove optrin – brudeparret, der skal kysse, svigerfars tale, bruden der får kys af de mandlige gæster mens gommen er på toilettet, og hvad der ellers måtte ske – får I bagefter på flotte billeder i str. 10×15 cm, lavet på prof. farvelaboratorium.”

Jeg er med jer ved kirken, og indfanger den gode stemning og de sjove hændelser med mit grej, som leverer billeder i professionel opløsning og beskæring. Det er næsten som at have sin egen private pressefotograf med sig.

Portrætfotografering er også med i pakken. Til og med laver  jeg et dvd-diasshow med underlægningsmusik, lige til at se på TV’et.

bryllupsfoto

 Vielsen

Typisk vil I gerne have en serie billeder fra kirken:
• stemningen inde i og udenfor kirken
• gæsterne fotograferet parvis i deres stiveste puds
• brudens ankomst 
• bruden der bliver ført op ad kirkegulvet
• selve vielsen, diskret uden blitz i det omfang, det er muligt
• og selvfølgelig det nygifte par, der smilende går ned ad kirkegulvet
bryllupsbilleder

Bryllupsbillede i kirken

Brudeparret vil ofte gerne have et flot billede inde fra kirken, men det skal være hurtigt at lave. Med opstilling af mit lille portrætudstyr varer det ikke mange minutter fra I går ind i kirken, til I er ude igen.

Efter vielsen modtages det nygifte par af familien, hylder dem og kaster med ris. 

Udenfor bygningen kan vi tage portrættet af den nærmeste familie, hvis vejret er med os, og bagefter kører brudeparret afsted sammen.

Bryllupsportrætter

Bryllupsportrætter

Jeres portrætbilleder foreslår jeg, at vi skyder i naturen. Til portrætfotograferingen medbringer jeg reflektorer og ekstra lys til at opbløde skygger. Det er en god idé at afsætte 1 times tid denne fotografering. 

Er vejret uegnet til udendørs fotografering, kan vi lave nogle fine billeder indendørs, f.eks. i kirken eller måske dér, hvor I holder festen. 

Fest-, gæst- og familiefotografering (tilvalgspakke)

Når brudeparret skærer bryllupskagen for, er jeg på pletten. Jeg fanger de gyldne øjeblikke og jeres glade gæster, der nyder kaffen og kagen. Hyggesnakken bagefter byder ofte på sjove situationer, hvor jeg indfanger de smilende gæster i min linse. 

Bryllupsmiddagen er et kapitel for sig. Når dørene slås op og brudeparret gør deres entré, er jeg parat. De feststemte gæster, som I har valgt at dele jeres store dag med, bliver foreviget, mens de har det allerbedst ved det veldækkede bord. 

Når forretten er indtaget, synes jeg, at festen bliver privat, og siger tak for i dag.

De sjove optrin – brudeparret, der skal kysse, svigerfars tale og hvad der ellers måtte ske – får I bagefter på flotte billeder, lavet på prof. farvelaboratorium. 

bryllup

Prisen er inklusive:

optagelser på prof. udstyr af erfaren bryllupsfotograf.

• sikkerhed: reservekamera, reserveblitz samt andet udstyr til udendørs og indendørs optagelser medbringes.

• digital efterbehandling og optimering for forstørrelser. Hvert billede bliver digitalt redigeret. Kontrast, højlys, skarphed mv. bliver korrigeret. Portrætter retoucheres, hvis det ønskes.

• alle billeder – typisk 100-150 stk. – i str. 10×15 cm fra professionelt fotolab. Vælger I også fest- gæst- og familiefotografering, er det typisk 250-300 stk. billeder. Kopier kan efterfølgende købes

Læs også: