+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Der er sikkert mange venner og familiemedlemmer, som medbringer kamera og gerne vil tage nogle billeder til jeres bryllup. Billederne kan dels være til eget brug og dels til at give til brudeparret efter vielsen. Den slags “vennebilleder” er værdifulde som minder, men de er ofte af vekslende kvalitet og indhold.

Hvis i vil være sikre på, at få de rigtige situationer med, samt ensartet, høj kvalitet på alle billederne, vil en professionel fotograf være et godt valg.

Bryllupsfotografering, Portrætfoto, Børnefoto. Se mere her og få et godt tilbud. Børne Fotografering. Baby Fotografering. Professionel Portræt foto. Gravid Fotografering.

bryllup

professionelle billeder i Århus

Inden i kontakter fotografen, er det en god idé at have afklaret, hvor langt i vil have professionelle billeder. Skal det kun være selv brudebilledet eller skal det måske også være fra kirken, receptionen og middagen.

Når i har fundet en fotograf, der har erfaring i at tage billeder til bryllup, er det en god idé at få en fast pris samt at få oplyst nøjagtigt, hvad der er inkluderet. Det er også vigtigt at vide, om i får udleveret råfilm/digitale negativer, så i selv efterfølgende kan bestemme hvor og hvordan i får lavet ekstra kopier og forstørrelser. 

Alle disse oplysninger skulle i gerne kunne finde på denne website.

bryllupsfotografer

Bryllups Billedet

Et klassisk foto af brudeparret i et studie er nok det, som de fleste forbinder med selve BILLEDET. Disse billeder tager vi gerne, men det behøver ikke at være så traditionelt !

Ved at bruge naturens kulisser bliver det ofte mere livagtive billeder, hvor årstiden og omgivelserne er med til at gøre dagen ekstra mindeværdig. Vi finder gerne et godt fotosted i nærheden, men i kender måske selv et sted, der betyder noget særligt for jer. Under alle omstændigheder tager vi derud på forhånd, for at orientere os om mulige baggrunde og specielle lysforhold.

Vi bliver altid spurgt om en løsning i tilfælde af dårligt vejr. I almindeligt, danskt regnvejr medbringer vi store paraplyer, som i skal bære indtil selve skuddene falder. Her fjernes paraplyerne i ca. 5 sek. ad gangen, og det plejer ikke at genere de fine frisurer. Det eneste, der kan tvinge os indendøre er kraftig slagregn og snestorm. Her foreslår vi ofte at gå indenfor og tage billederne i kirken/rådhuset, hvor vi har opstillet kraftige blitz.

Har i børn eller brudepiger/svende tager vi gerne nogle billeder med og uden dem. Vi tager også et godt nærbillede af brudebuketten – så holder den evigt.