+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Danmarks Bryllupsfotografer – fotografer til dit bryllup

Hvad gør nogle fotografer til landets bedste bryllupsfotografer? Og andre til almindelige portrætfotografer?

Danmark er for alvor kommet på verdenskortet. Danske fotografer vinder priser ved de store internationale fotokonkurrencer og bærer stolt medaljer i bunkevis til Danmark. Dygtige fotografer som Jan Grarup der har vunder Årets pressfoto flere gange, med sine fantastiske fotojournalistiske fotografier. Og Rene Asmussen der har vundet verdens største fotokonkurrence Austrian Super Circuit flere gange.

Den slags smitter af på danmarks fotografer, og det sender signaler om at noget nyt er på vej. Fotografiet er blevet allemandseje og alle fotograferer i større eller minde omfang. Det betyder også at hr. og fru. Danmark godt ved hvad et godt billede er og hvad det kræver at levere et flot billede.

brudebuket

Indenfor bryllupsfotografiet sker der også mange spændende tig. Nye fotografer er kommet til og har løftet det traditionelle og små kedelige bryllupsfotografi op i en ny og meget mere spændende æra.

Bryllupsfotografer som www.voresstoredag.dk og bryllupsfotograferne www.forevigt.dk har vundet mange internationale priser for deres flotte fotos. Bryllupsfotografier der bryder igennem og står frem som fotokunst og noget som nu er blevet allemandseje i Danmark.

Bryllupsbilleder skal have personlighed og stadig være fyldt med stemning og spændende vinkler. Især brugen af ekstra lys og flot photoshopefterbehandling gør ofte forskellen mellem den dygtige bryllupsfotograf og den mere klassiske bryllupsfotograf.

Fotograf til bryllup er et fuldtidsjob og det kræver meget af den enkelte fotograf. Den typiske fotograf har ofte en forretning hvor de koncentrer sig om alt muligt fotografisk, som portrætfotografer af bl.a. børn, gravidfotos, boudoir billeder, studio fotos til profilfotos, model fotos, pasfotos, reklamefotografier, barnedåbsbilleder, nyfødte billeder og børnefotos og morgengave etc. Det betyder ofte at de må bruge mindre tid på bryllupsfotos end den fotograf der KUN arbejder med bryllupsfotografering. Man kan simpelthen ikke være lige god til alting. Derfor er det blevet mere specialist fotografer der tager sig af forskellige grene af fotograferingen.

bryllup varna palaet aarhus

reportage

Den reportage agtige og fotojournalistiske bryllupsfotografering er kommet for at blive og flere og flere brudepar vælger sådanne bryllupsfotografier. Brudeparrene kan også være sikker på at de her oftest får de bedste fotografer, da ikke mange mestrer lige netop denne fotografiske stilart. Bryllupsfotograf med ekspertise i fotoreportage der fortæller brudeparrets “one special day” med sit kamera er fremtidens fotograf.