+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Om os

10 år i bryllupsbranchen

Siden 2008 ….

Siden 2008 har jeg været involveret i bryllupper i Århus og resten af Jylland. Allerede fra første bryllupsfotografering viste jeg at her var noget jeg elskede at lave. Bryllupsbilleder er et af de steder hvor vi, som fotografer får lov til at udfolde os kreativt og sætte vores personlige præg på de billeder vi laver af brudeparret. Idag er bryllupsfotografiet flyttet sig meget væk fra opstillede bryllupsportrætter til en mere fotodokumentarisk fotoserie af dagen. At få æren af og ansvaret for bryllupsbilleder, er både en stor opgave, men også en fantastisk anerkendelse, som bryllupsfotograf. At man bliver udvalgt mellem alle de fotografer, der tilbyder en lignende ydelse. Skal jeg hjælpe jer med jeres bryllup?

Lone Brand

fotograf

Den bedste kvalitet

Kvalitet er nøgleordet her

For mig er det vigtigt at i som brudepar er super tilfredse med jeres bryllupsbilleder og derfor går vi faktisk rigtig meget op i at levere en super høj kvalitet. Det stammer sikkert fra en høj selvkritisk indstilling. Men vi er ikke tiilfredse før vores kunder er det. Bryllupsbilleder er for de fleste mennesker et “once in a lifetime” og derfor skal det bare være iorden. Når i booker mig som jeres bryllupsfotograf booker i ikke bare en fotograf til brylluppet, men en engageret og passioneret person med en stærk personlig kvalitetssans for både fotograferingen på dagen, men også det efterfølgende færdige produkt vi leverer til jer efter brylluppet.

bryllupsfotograf Østjylland
bryllupsfotografering

Æstetiske tidsløse billeder 

Vi hører tit fra brudepar, der tidligere har benyttet vores service. At de specielt er glade for at vores billedstil er mere tidsløs i udtrykket end de mere moderne bryllupsfotografers. Vælger man den billedbehandling / look der er oppe i tiden lige nu, kan man fortryde det look 5-10 år senere i livet, da noget andet nu er på mode. Uanset om i er til vintage looket, de mere klassiske farvebilleder eller billeder med overvægt af sort/hvide, så lægger vi os midt i det hele og sørger for stilen vi laver rammer så bredt som muligt.

Når i kontakter os og får en snak omkring bryllupsfotografering, så aftaler vi alt omkring dagen lokationer, ideer og hvor mange timer etc. Vi håber at billederne ender med at blive et mix imellem jer kære brudepars ønsker og visioner og vores, som erfarne bryllupsfotografer.

Bryllup Aarhus

Hvordan og hvorledes?

w

Bryllupspakker?

Er i mest til en sammensat bryllupspakke hvor vi på forhånden har strukket en bryllupsfotograferingsaftale sammen for jer. Eller vil i gerne selv sammensætte jeres bryllupsfotografering? Uanset hvad i vælger klarer vi den!

Antallet af billeder

Antallet af billeder afhænger meget af hvor længe fotografen er med på dagen. Jo flere timer des flere billeder. Priserne i de forskellige bryllupspakker sammensættes efter antallet af timer vi bruger på brylluppet samlet set. Herunder den efterfølgende billedbehandling.

[

Levering

Hos os modtager i ALLE billeder fra dagen i stor oplsøning. Ud af dem aftales et antal fotos, der får vores flotte billedbehandling. Alle billederne leveres digitalt og sendes til jer via et flot online galleri, hvor i kan dele billederne på de sociale medier og med familien og vennerne.