+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Bryllupsbordet – Når man skal planlægge hvordan bryllupsbordet skal se ud og, hvordan gæsterne skal placeres er, der et par detaljer der er vigtige at huske.

Når vi taler om pynt på bordet er der frit valg.på alle hylder, men normalt lader folk sig inspirere af årstidens farver. Bordpynten bør dog ikke overdrives i det, der også skal være plads til gæsterne. Hvis man vælger bordkort er det også vigtigt at disse er synlige. Dekorationerne er ofte inspireret af brudebuketten.

Når der skal laves en bordplan er det vigtigt at placere gæsterne rigtig. Placer gæsterne således, at I er sikre på en god stemning og snak hele aftenen. Husk at der skal være rigelig plads, da gæsterne ofte skal sidde ved bordet længe. I følge traditionen har brudeparret og deres forældre faste pladser ved siden af hinanden.

Bryllupsbordet

Gavebordet

Det er altid en god idé at få “hyret” en gavekoordinator (det kan være en af gæsterne). Det kan være svært for brudeparret at holde styr på, hvilken gave der kommer fra hvilken gæst. Og at takke for den forkerte gave er utilgiveligt.

Den korrekte måde at styre slagets gang på, er at åbne gaverne diskret f. eks. mens gæsterne får velkomstdrink eller når gæsterne er gået. Det kan udvikle sig til en pinlig affære for den gæst, der er kommet med lysestage nummer 27, eller hvis gave ikke kan måle sig med de andres. 

Flere artikler om bryllup: