+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Den 1. juli blev jeg gift med min “Konge”. Alle billeder af ham er manipuleret i større eller mindre grad, da han ca 14 dage inden brylluppet blev ramt af en ansigtslammelse. Han var meget ked af at være så “skæv” lige den dag, så jeg har “rettet ham op” så godt jeg kunne. Så hvis du synes han ser lidt besynderlig ud på nogle af billederne, så skyldes det altså lammelsen.

bryllupsfotogrrafier

Brudebukketten

Brudebukketten blev i første omgang glemt hjemme hos min mor, så der måtte lige en mand afsted efter den. Derfor har jeg den først med ved udgangen. Jeg tror, at det der kunne gå galt, det gik galt, men vi havde en pragtfuld dag alligevel. Så værs’go’ at kigge med.

Forberedelserne er vigtige (og sjove), men der er et par ting det vil være godt at vide i forvejen. Så hvis du selv står for at skulle giftes, så ville det være en god ide lige at kigge her først.

bryllupsfotograferne

brudekjole

Hvis du skal ud at kigge på brudekjole, og ikke er sikker på hvad du kunne tænke dig, så har jeg samlet nogle brudekjoler i store størrelser her. Det er kun ment som eksempler, men hvis du finder noget du kan lide, så tag og print billedet ud, og vis det i den forretning, hvor du gerne vil handle. Så ved de også lidt om hvad det er netop du kunne tænke dig, og jeg synes det er utroligt vigtigt, at man ikke lader sig spise af med hvad andre mener passer bedst til en. Havde jeg gjort det, så havde jeg aldrig fået den drøm af en kjole, som jeg var iført den dag.

bryllupsfoto

Alle advarede mig imod at vælge sådan en model, for den var jo figursyet. Det skulle jo så vise sig, at jeg faktisk også havde en figur at vise frem. Måske er den en del større end gennemsnittes – men den er der! Så mit råd til dig : Gå efter drømmen, også selv om drømmen måske ikke er realistisk. Der kan ind imellem udrettes mirakler.

Har du en drøm om en smuk bryllupskage, så skulle du kaste et blik på denne her kage. Det var en magen til vi fik, og det var den bedste kage, jeg nogensinde har smagt. Den blev købt hos Conditori H. C. Andersen i København.

bryllupsdag

På selve min bryllupsdag var jeg temmelig rastløs. Alle rendte rundt og forberedte et eller andet. Pyntede festlokalet og dækkede bord, men jeg måtte ikke lave noget, så jeg sad mutters alene det meste af dagen i min mors lille rækkehus, for naturligvis fulgte vi takt og tone, så den sidste nat før vi skulle giftes tilbragte vi hver for sig. 
Gommen havde naturligvis heller ikke set kjolen!
Vi skulle giftes kl. 16:00 og der er længe til når man sidder helt alene kl. 10:30, og ved at alle andre har travlt.

Læs mere her: