+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Til jeres baby må fotograf til portrætfotografering være erfaren, professionel og tålmodig. Så mangler I til jeres baby en fotograf, der kan levere portrætserier af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, er jeg den rette til opgaven.

Fotograf baby

Lad en erfaren fotograf se baby an og lad ham fremstille en unik fotoserie i høj, digital kvalitet. Som freelancefotograf, vi gerne medbringer transportabelt studie og kommer der, hvor billederne skal tages. Så sæt fotograf og baby sammen og glæd dig over resultatet. Tjek for priser, gallerier med mere.

Ønsker I en unik fotoserie taget af professionel fotograf af baby eller af hele familien, så er vi klar til at løse opgaven. Jeg er freelance fotograf og laver både portrætfotografier og hele fotoserier. Vi kommer ud til jer, medbringende transportabelt studie og fotograf, baby og øvrige medvirkende arbejder i afslappet atmosfære til resultatet er tilfredsstillende.

Mangler I til jeres baby en fotograf, der kan levere billeder af bedste digitale kvalitet, så er freelance fotografen et godt valg.