+4542679011 bryllupslog@gmail.com

Indbydelsen

Indbydelsen til brylluppet er en af de vigtige ting i får sat skub i hurtigst muligt. Når datoen for brylluppet er sat er det tid for en skriftlig invitation. Disse udsendes 4-8 uger før brylluppet. Udformningen af invitationerne er op til Jer. Har I tid, vil en hjemmelavet invitation virke mest personlig, ellers er der mulighed for at købe fortrykte invitationer. Tid og sted bør dog skrives i hånden. En tredje mulighed er at bede et trykkeri om at trykke indbydelserne.

For at Jeres gæster skal være på det rette sted, på det rette tidspunkt, er der et par ting i skal huske at skrive i invitationerne:

– Anledning & navne på brudeparret
– Tid og sted for vielse
– Tid og sted for reception
– Tid og sted for middag
– Underskrifter
– Anvisning om påklædning
– Hjemmeadresse ( så folk kan svare skriftligt)
– S.U. senest d. xx.xx.xx

Det kan være en god idé at vedlægge et kort, der angiver gæsterne vej.

Hvis I ikke er interesseret i de obligatoriske 25 lysestager og tante Margits berømte hjemmehæklede plaider, er det en god idé at vedlægge en ønskeseddel. Ellers kan I oplyse om at en bestemt forretning ligger inde med denne.

Indbydelsen til brylluppet

Påklædningen

Påklædningen ved et bryllup kan være en svær ting. Mange følger de traditionelle regler for, hvad der er passende, men i dag ligger det frit for. Er du på bar bund m.h.t. din påklædning er her et par forslag til bruden, brudgommens og gæsternes tøj.

Læs mere her: