Vælg en side

Fotografering Tips Til At Holde Dig Fastgørelse Væk

Der er en masse ting at lære, og du kan gøre det vanskeligt at afgøre, hvor skal starte. Følgende råd er nogle enkle tips til hurtigt at forbedre skønheden og kvaliteten af din fotografering.

Vælg, hvad du vil have i dit skød. Et godt fotografi vil giver seeren til at se et bestemt aspekt af emnet i fotografi. Du må ikke forsøge at fortrænge alt for meget inden for hvert billede. Hvis du ønsker at give et mere generelt indtryk af noget, tage en serie af billeder, i stedet for et enkelt billede uden et klart motiv.

Prøv ikke at fange en overskyet himmel, i dine billeder. Dit billede vil se vasket ud, hvis de tager for meget grå himmel i det. Sort og hvid billeder, der kan fungere bedre, hvis skud på en overskyet himmel. Hvis himlen er blå og smuk, skal du sætte det i dit foto, men vær opmærksom på lyset.

Prøv forskellige vinkler, og ikke vige tilbage fra at tage de originale fotos. Undgå fjollet udgør eller skud, der af gange. Prøv at finde interessante vinkler, og være kreativ.

Et dSLR er et must have, hvis du sigter mod at være seriøs omkring din fotografering. Denne digital single lens refleks kamera kan hjælpe dig med at se motivet, når du tager billedet. For de mest detaljerede billeder og største billede sensor, en full frame digitalt spejlreflekskamera kamera er det bedste valg.

Flytte tættere på dit motiv, du tager et billede af.

Kan du flytte emnet med henblik på at opdage en enestående skud.

De fleste digitale kameraer har indbygget flash-komponenter, der automatisk udløses, når lyset er svagt. Det er vidunderligt for at tage et hurtigt billede, men hvis du ønsker dine billeder til at se mere professionel, skal du bruge en ekstern ash, som er designet til at give dig en bred belysning interval.

Centrering fotos er forventet, og ikke så interessant i et foto. Prøv at off-center dine billeder, så de er mere interessant.

Efter filmen er udviklet, så prøv at få udskrives på forskellige typer papir, herunder fiber-baseret papirer.

Sammensætning er en vigtig faktor, at enhver begyndelse fotograf bør overveje og master når vi fordyber os i fotografering. Som enhver anden kunstform, hvis du ikke har en god sammensætning, arbejdet er ikke det bedste det kan være.

Brug manuel fokus, og lås, inden du klikker på dit billede.

Tag dig tid til at læse og forstå den vejledning, der leveres med dit kameras manual fra front til bag. Manualer er som regel store og tunge. De normalt får proppet ned i den nederste skuffe eller smidt helt. I stedet for at kassere den manuelle, knæk det åbne og give det et kig. Vil du undgå ved at læse din manual.

En række metoder, der findes, der kan bruges i silhuet skabelse, men du kan gøre det anderledes. Hvis den baggrund er mere oplyste end det emne, du vil være i stand til at se en silhuet. Bare huske på, at dispositionen kan forårsage en lidet flatterende funktion.

Røde øjne kan helt ødelægge et fremragende billede, der måske har fået indrammet på anden måde. Undgå røde øjne ved ikke at bruge flash, men hvis du skal bruge flash, må ikke få motivet til at kigge direkte på kameraet. Mange af de nye kameraer er udstyret med et rødt øje-funktion.

Tag dig tid, så du kan stille dit emne. Hvis mange af dine familie fotos ser dårligt, kan problemet være på grund af den oprigtige karakter af skud, eller du har fanget dem som en overraskelse. Dette vil give dig en bedre chance for at få det perfekte skud.

Husk på, at dine billeder ikke behøver at være begrænset til at blive skudt af kameraet i dets regelmæssige vandret position, når snapper billeder.Nogle meget slående billeder ske, når kameraet drejes lodret. Zoom ind for dramatisk effekt, eller zoom ud, hvis du ønsker at sætte en hel menneskelige krop i rammen.

Overvej formålet med din billeder, før du tager det. Foto redigering kan kun gøre så meget, men det er bedre at lære at lave dine billeder ser godt, når du tager dem i stedet for at bruge timer på at redigere senere.

Undgå at købe et kamera, der kræver, at lithium batterier, hvis du planlægger at rejse. Men, kan du sætte disse batterier i kameraet, det er tilladt at gøre det, når batterierne er indsat i kameraet.

Når du lige er startet ud i fotografering, er det en vigtig ting, at du har at gøre, er at forstå, hvid balance, eller den farve, af ren lys i dine billeder. Hver lys vil producere en anden farve skygge, og hvis du vil have dine billeder til at se til højre, er du nødt til at være sikker på at bruge den rigtige belysning.

Et billede siger mere end tusind ord, og din opgave som fotograf er nødt til at forstå, hvordan til en kunst at formidle den rigtige betydning gennem dine fotos. Sammensætningen er meget vigtigt i fotografi og fotografer har brug for at vide, hvad dette betyder for dem. Folk kan se på disse billeder, og de vil så vide, hvad der er forsøger at komme over.

Digital fotografering har reduceret stress og dyrt. Dette giver dig mulighed for at udforske de mere avancerede indstillinger på dit kamera for at lære, hvad de skal gøre og hvad man ikke skal gøre.

Hvis du er en novice fotograf, skal du sørge for at lære fundamentet for denne ægte udtryksfuld kunst.

Prøv en af de mange gratis versioner af fotoredigering software, og se hvad du kan gøre med det. Professionelle fotografer bruger denne software til at røre op i deres billeder, og du kan gøre det samme. med kun nogle tweaks her og der.

For at få mest ud af et skud, tage det første billede, og derefter fortsætte med snapper, som du bevæger dig tættere på de foto ‘ s primære objekt, og derefter gå tættere på motivet, og fortsætte med at tage kontinuerlige billeder, indtil motivet fylder hele rammen for billedet. De nærmere detaljer vil hjælpe seeren har mere interesse i smukke billeder.

Forhåbentlig, næste gang du møder op med dit kamera, vil du være i stand til at bruge oplysninger fra denne artikel til at oprette den perfekte skud. Vende tilbage til denne liste, som er nødvendige for at børste op på de teknikker, der diskuteres. Hold øve og lære, og i en tid, dine billeder vil være værker af kunst.

Læs også: