Vælg en side

Vil Du Kunne Tage Bedre Billeder? Følg Disse Enkle Tips!

At forstå nuancerne i fotografering kan synes svært for mange folk. Dette er som regel fordi de ikke ved, hvor man kan få expert fotografering rådgivning. Den følgende artikel vil give dig en hel ny verden af fotografering din aldrig har set før.

Det er en god idé at se på, hvad andre fotografer, der har gjort. Ved at tage tid for at se den kunst, som skabes af andre fotografer, vil du huske, at det perfekte skud kan blive optaget gennem et utal af metoder og teknikker.

Dine arme skal være tæt mod kroppen, når du holder kameraet, og sørg for, at dine hænder er på siderne og i bunden. Dette vil bidrage til en stabil og forhindre slørede billeder. Sætte dine hænder, under den linse og kamera, i stedet for på toppen, der forhindrer dig i at droppe dit kamera ved et uheld.

Dette tip, du forbedre dine billeder! Lære så meget som du kan om lukkeren. Dit kamera vil have indstilling indikatorer for S,M, A, og S. mærket “P” indstilling for program-tilstand. Denne indstilling regulerer automatisk lukkertid og blænde hastigheder automatisk. Hvis du er usikker på, hvad du vil tage et billede af, bruge “S” – indstilling.

Pakke dit udstyr med omhu, når du får klar til en tur omhyggeligt. Tag ikke mere end du har brug for, og ikke pakke mere udstyr, end du tror, du får brug for.

Tage noter, som du tager billeder. Når man ser på de hundredvis af billeder, du tog, kan det være svært at huske, hvor du tog dem alle, og hvad du følte, da du tog det. Brug en notesblok til at registrere antallet af billeder, som du tager dem og beskrivelser.

Der er ingen store hemmeligheder til at blive en stor affotografere. Du vil få mere og mere erfaring, som du eksperiment. Du behøver ikke at føle, at du er nødt til at bevare hvert eneste billede, du tager, især med den digitale format.

Efter filmen er udviklet, så prøv at få udskrives på forskellige typer papir, herunder fiber-baseret papirer.

Sammensætning er en vigtig faktor, at enhver begyndelse fotograf bør overveje og master når vi fordyber os i fotografering. Som enhver anden kunstform, hvis du ikke har en god sammensætning, at arbejdet vil lide.

Hvis du tager billeder med fluorescerende belysning som den eneste lyskilde, du bliver nødt til at sætte hvidbalancen manuelt at korrigere for den toning effekt, dette medfører. Fluorescerende belysning tenderer mod den grønne og den blå ende af spektret, så fag kan tage på en køligere tone, end du ønsker, uden at kompensere for den manglende røde toner med dit kamera.

Lære sammensætning ved at lære, at mindre er mere, når det kommer til dine billeder. Enkelhed er vejen at gå, så stræbe efter, at i dine billeder.

Leg med begrebet skala, perspektiver og skala.

Jo højere ISO er indstillet til, er mere synlige; det kan ikke være at foretrække, fordi det kan skabe en kornet billede. Dette kan ødelægge dine billeder, medmindre det billede, der kræver, at se.

Et filter udvider de linser du bruger. De skrue direkte på objektivet, og kan bruges til mange formål. Et UV-filter er den type, der er mest almindeligt anvendte filter. Denne type filter giver dit kamera linse fra sollys. Det beskytter også dit objektiv mod fysiske skader hvis du kommer til at slippe dit kamera.

Et stativ kan være et must at eje, hvis du ønsker billeder i høj kvalitet. Selv de mindste bevægelser, er mærkbar, hvis du tager billeder af aktionen skud eller ved lave hastigheder. En billig stativ effektivt forhindrer, at din genstand. En stabil stativ, vil forbedre dine billeder fra det ordinære til det utrolige.

Der vil være tidspunkter, hvor det tilgængelige lys er langt fra ideel til optagelse af et godt fotografi. Du kan ikke tilgængelig.

Tage din tid til at frembyde dit emne. Hvis mange af dine familie fotos ser dårligt, kan det være fordi, de er alle oprigtige fotos, og den deraf følgende element af overraskelse. Dette giver dig en bedre chance for at få et godt billede af hvert skud.

Tænk over formålet af dit billede, før du optager det. Du kan sandsynligvis redigere dit billede enten måde, når den er blevet downloadet, men i nogle tilfælde er det bedre at være sikker på, at du får det hele skudt af, præcis som det er beregnet til at blive brugt.

Få super tæt til emnet for dit skud. Når framing, zoom ind, eller flytte tættere på emnet for dit skud. Sørg for, at motivet fylder shot ‘ s frame. Hvis du har for meget går på i baggrunden, selv om det er naturskønne, det kan tage opmærksomheden væk fra, hvad du forsøger at fokusere på.

En beskyttende case er afgørende for at forhindre eventuelle skader på dit udstyr. Du kan finde et godt udvalg af sager, både i enhver elektronik butik.

Beskære dine fotos, for at gøre dem bedre. Der kan være et fantastisk skud, som sok om i det. Der er andre gange, når det er en nær perfekt billede, bortset fra det faktum, at emnet er en smule off-center.Disse spørgsmål let kan afhjælpes ved blot at beskære billedet.

Du skal tænke på at bruge en flash, hvis du tager billeder udenfor. Solen kan gøre dybe skygger og lys mønstre på dit motiv. Kig efter en fill-flash indstilling fra din flash til at bekæmpe denne effekt.Dette kan hjælpe til at fjerne facial rynker og folder.

Vide, hvor langt dit flash strækker sig, når du bruger det til at tage billeder.Dit foto kan virke mørke, hvis dit flash ikke kan producere nok lys.Tag flash vil udføre.

Nat fotografering kan hjælpe fotografi ses i et unikt sæt af udfordringer.

Når du tager billeder af store strukturer eller naturlige funktioner, kan du prøve at sætte folk i billedet.

Tjek kameraets indstillinger for at sikre at de er korrekte, før du tager dine billeder. For eksempel, når du tager et billede af en stationær scene, og indstillingerne skal være korrekt indstillet. Brug den korrekte indstillinger kan hjælpe dine billeder kommer ud ser vidunderligt.

Som du har læst, at mange mennesker har svært ved at lære at fotografere. Men jo mere man lærer, jo mere de begynder at nyde det. Gælder rådgivning fra denne artikel, og du vil være godt på vej til at skyde gode billeder, du kan være stolt af.

Læs også: