Vælg en side

Hvad Du Behøver At Vide For At Tage Fantastiske Billeder

At tage billeder er en foretrukne tidsfordriv af mange. Det simple svar ville være, fordi fotografer arbejde lagt i deres billeder. Denne artikel er fyldt med tips fotografer bruger til at tage billeder som de professionelle.

Prøv forskellige vinkler, og ikke vige tilbage fra at tage de originale fotos. Undgå fjollet udgør eller billeder, som du har set tusinde gange. Prøv at finde interessante vinkler, og prøve unikke vinkler.

Mange mennesker ville påtage sig denne solrige dage er de bedste til fotografering, men, solrige dage er de bedste til at tage billeder, direkte sollys kommer til at producere alle slags problemer. Det kaster mærkelige skygger og blænding, herunder skygger, men emner knibe, når man ser på kameraet. Tidligt om morgenen eller twilight er ideel, når du laver et udendørs shoot.

Bør du nyde at tage billeder.Optagelse af billeder bør give dig en følelse af realisering, eller måske bare for at tage et glimt af hverdagen.Have det sjovt, når du tager billederne og vil snart vil falde i kærlighed med fotografering.

Du kan flytte dit motiv for at opleve en unik skud.

At finde det rigtige emne, der vil skabe en interessant at fotografere. Kan du have det bedste udstyr, og være yderst talentfulde, er det ikke ligegyldigt, hvor dygtig du er, eller hvor godt dit udstyr er.

Der er ingen hemmeligheder for at blive en bedre fotograf. Fortsæt med at tage billeder, og du får erfaring. Du behøver ikke at udvikle alle dine billeder eller holde dem, især med digitale kameraer bliver så omfattende.

Leg med begrebet skala, perspektiver og skala.

Hvid er den værste farve for at vælge et sæt tøj, når de bliver fotograferet. Hvidt tøj bliver vasket ud og mister sin detaljer i disse billeder.

Skyde hurtigt, når du tager billeder. Du ved aldrig, hvornår det “perfekte” øjeblik kan forsvinde, så står hurtig til at fange det øjeblik, i bogstavelig flash. Dyr kan løbe væk, og folk vil ikke have lyst til at smile, så længe, eller den oprigtige øjeblik vil gå væk, hvis du ikke tager billedet, når du kan. Må ikke bekymre dig om korrekt brug af hver indstilling på indstillinger, hvis det betyder at risikere at miste et godt skud.

Prøv at have rammer i hver enkelt af dine billeder. Prøv at bruge naturlige materialer til de billeder, du tager.Dette vil hjælpe dig med ønsker til praksis, at skabe kompositioner.

En solnedgang er den traditionelle metode til at lave en silhuet, men du kan gøre det anderledes. Hvis din baggrund er meget lysere end motivet, kan du få en silhuet. Bare huske på, at nogle gange omridset kan forårsage en lidet flatterende funktion.

Du kan tilføje forskellige filtre, som er udvidelser, som du kan sætte på dit kamera linse. De typisk skrue på linsen og kan bruges til en række forskellige effekter. De hyppigst anvendte filter UV-filter. Denne type filter, der vil beskytte din linse fra direkte sol. Det kan også fungerer som et skjold for at holde dit objektiv mod at blive beskadiget, hvis det var til at blive droppet.

Når du arbejder med objekter, der bevæger sig hurtigt, så sørg for at du har de rigtige indstillinger på dit kamera, så de ikke blot fremstår som udvisker. Dette vil give dig mulighed for at få klarere skud.

Mange kameraer, der lader dig zoome ind på motivet, så meget som du vil, men kvaliteten vil blive kompromitteret, hvis du skifter fra brug af optisk digital zoom-tilstande. Digital zoom sænker kvaliteten af billedet. Du er nødt til at studere manualen for at se hvordan du kan deaktivere denne funktion på dit kamera, du instruktionsbog.

Tænk på, hvordan du vil bruge dit foto skal bruges til, før du tager billedet. Du kan sandsynligvis redigere dit foto til arbejde enten måde, efter du har taget det, men nogle gange, er det at foretrække at skyde et billede, præcis som du mener det færdige fotografi.

En god beskyttende etui til dit kamera og tilbehør er et must-have.Du kan finde en case, der passer til dit kamera på kun om enhver elektronik butik.

Øge lukkerhastigheden, når du optager i svagt lys indstillinger. Dette vil forhindre irriterende udvisker på billedet.

Vide, hvis dine billeder bliver under-eller overeksponeret. Du kan finde ud af dette ved at studere, hvordan til at fortolke dit kamera. Dette foranstaltninger, som den eksponering i hvert enkelt billede og fortæller dig at vide, om det er under eller over er udsat, så du vil være i stand til at forhindre, at dette sker næste gang.

Digitale kameraer har gjort at tage billeder en hel del lettere og dyrt. Dette giver dig mulighed for at udforske de mere avancerede indstillinger på dit kamera for at lære, hvad de skal gøre og hvad man ikke skal gøre.

Sammensætning er, hvad der gør et godt foto. Nogle mennesker har et skarpt øje for at oprette det perfekte billede, mens andre har brug for at lære de principper og anvende dem bevidst. Selv om der er motivet helt centreret virker for nogle billeder, du kan gøre billedet mere interessant ved at have motivet off-center.

Ikke at bruge en flash til at skyde, kunne medføre, at emnerne vises for mørk.

Fokus-lock-funktionen er et godt værktøj på dit kamera. Kameraer automatisk fokusere på det centrale figur, så for at tage billeder af off-center fag, du nødt til manuelt at omlægge dit kamera.Træd din udløserknappen resten af vejen til snap shot.

Når du tager billeder af store strukturer eller naturlige funktioner, kan du prøve at sætte folk i billedet.

For at få mest ud af et skud, begynder at knipse væk og holde bevæger sig tættere på indtil genstanden fylder hele rammen. Seeren har mere interesse i smukke billeder.

Tjek kameraets indstillinger for at få det ønskede billede, du tager dine billeder. For eksempel, et objekt i bevægelse vil blive skudt anderledes end en stadig objekt, du vil nødt til at bruge en bestemt indstilling for at. Ved hjælp af de relevante indstillinger kan hjælpe dine billeder kommer ud ser vidunderligt.

Praksis er afgørende for at blive en bedre fotograf, tage dit kamera og komme ind i feltet for at øve teknik. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt din fotografering bliver bedre.

Læs også: