Vælg en side

At Lære, Hvad Du Behøver At Vide Om Fotografering

Der er mere at tage billeder end bare at pege og genkendeligt skud. Det er mere af det kunstneriske udtryk. Det er en kunst-form, der kræver mange teknikker. Du er nødt til at have et øje, der ser de smukke og interessante ting, og er opmærksom på detaljerne. Læs følgende tips, der vil hjælpe med at forbedre dine billeder.

Komme tæt på, for at få den mest imponerende skud. Få op tæt og giver dig en bedre konceptuel fokus og bedre rammer emnet.

At holde tingene så enkle som muligt, når de forsøger for et godt skud. Du kan som regel tage et fantastisk billede uden at spille rundt med de forskellige forslag og farve indstillinger.

Et dSLR er en nødvendighed, hvis du er opsat på at tage gode billeder. Dette digitale kamera kan hjælpe dig med de mest præcise baggrund af dit emne, når du tager billedet. For billeder, der er større og mere detaljerede billeder, du ønsker at investere i et full-frame DSLR.

Start med at tage billeder lige med det samme, når du forlader for en tur. Du kan finde mange måder at tage billeder på placering, men du kan bruge turen til at få nogle helt unikke billeder. Dokumentere hver fase af din ferie-lufthavnen er altid god for nogle interessante ting i en lufthavn.

Tag billeder af mennesker, som du gå. Du skal altid søge om tilladelse først. Når du gennemgår din rejse billeder, man ser på disse billeder vil minde dig om særlige minder, selv om de ansigter, der ikke synes meget usædvanligt på den tid. Prøv at få, der er tilbage, tøj og et oprigtig udtryk med casual tøj.

Du er nødt til at finde en sund blanding af lukkertid, blændeværdi og lukkertid.Disse tre funktioner, der drev den eksponering af billedet. Du ønsker ikke at undgå enten at overeksponere eller overeksponerede fotos, medmindre du sigter til.

Overveje at deltage i et fotografi baseret klub, eller gøre sig til venner med en anden spirende fotograf. Du kan lære fra andre og få nye idéer, men lad ikke deres stil indflydelse på dine billeder. Undersøg de billeder, du tog sammen for at se, hvordan de samme objekt.

Når vi vurderer et potentiale scene til dine billeder, er man altid opsøge enhver og alle former for mønstre.Mønstre, der gentages gøre det mere interessant at se. Du kan bruge dem til din fordel at skabe nogle interessante vinkler og baggrunde med dit emne.

Godt kamera fokus er en kritisk element i at komponere dit billede og perspektiv.Når du er bare at komme i gang, bør du helt sikkert fokusere på at holde motivet er centreret i billedet.

Du er nødt til at beslutte, om du ønsker at bruge højdepunkter eller skygge eksponering i dine billeder. Men med ny digital teknologi, du kan tage to billeder af det samme motiv, hver med forskellige eksponeringer, og bruge et program som Photoshop til at blande de to billeder til ét perfekt billede.

Tage en masse af praksis skud, når du arbejder med nye emner eller baggrunde. Hver fotografere situationen kan variere meget, så det er vigtigt, at du tager praksis skud til at vænne sig til indstillingen. Prøv at tage billeder mellem dig rigtige skud.

Jo højere ISO er sat til, det vil sige alle aspekter af foto. Dette kan ødelægge dine billeder, medmindre det billede, der kræver, at se.

Du kan nemt redigere dit eget foto redigering! Der er et ton af billedbehandlings-programmer til rådighed. Vælg et program, der har en masse af valg, når det kommer til redigering og forbedring af dine billeder. Sørg for at finde et program, der det er enkelt at bruge.

Du skal være opmærksom på, hvordan skarphed fungerer, og hvor i billedet vil vises. Skarphed er normalt findes på den skarphed i billedet, og linsen oftest. Skarpheden er ikke så høj, omkring de ydre kanter af et billede.

Til at gøre dine billeder mere tiltalende, at finde noget interessant for forgrunden af liggende skud.

Den menneskelige krop og dens enkelte dele kan give inspiration til fotografier.

Tænk på, hvordan du vil bruge dit foto skal bruges til, før du optager det. Du kan bruge redigeringssoftware til at ændre layout fra lodret til vandret, men du bør få det bedste skud er muligt første gang.

En grundlæggende, men alligevel afgørende fotografering tip til at hjælpe dig vide den rigtige måde at holde et kamera.

Undgå kameraer, der bruger lithium-batterierne, hvis du planlægger at rejse med fly. Men, kan du sætte disse batterier i kameraet, bør du ikke have nogen problemer.

Hold dit kamera i øjenhøjde til personer, du fotograferer. Dette gør dine billeder mere personlige og vil trække flere folk til at beskuerens øje til mennesker i billedet. Du kan blive nødt til at bøje mig ned til niveauet af et barn, når man fotograferer børn.

Vide, hvor langt din flash når du bruger det til at tage billeder. Dit foto kan blive for mørk, hvis du ikke er opmærksom på området, før du tager fotoet. Tag flash i forskellige lysforhold.

En fotograf er, at kommunikere disse ord og den rigtige betydning de har lyst til at dele. Sammensætningen er vigtig i billeder, og skal være skudt ordentligt af evner til at vælge den rigtige sammensætning. Disse typer af billeder er billeder, du ser, og straks klar over, hvad fotografen beregnet.

Hvis du ikke praksis om, at du ikke forbedre; dette forbliver sandt til fotografering. Digital fotografering har skabt mange nye muligheder for at fotografer, der måske har været villige til at give det et skud. Nu, at du ikke har film eller udvikling omkostninger, eller grænser for at tage billeder på grund af udgifterne til film, god eller dårlig.

Når du gør fotografering til en bestemt begivenhed, skal du sørge for at rådføre sig med værten til at etablere en specifik liste af skud, du ønsker at være sikker på at fange. Dette vil sikre, at du får de billeder, som din klient ønsker, og at den hektiske atmosfære af begivenheden ikke medføre, at du bliver distraheret.

Nu har du opdaget, hvordan fotografi er mere end bare at knipse et par velbelyste billeder. De bør forbedre interesse og kvaliteten af dine billeder med det samme.

Læs også: